Open Plan Pine Office

Have you ever been in a large call center and seen the staff sat inside there individual areas separated by fabric upholstered dividers covered in sticky notes and pinned on documents. It looks messy right? Well this client was tired of getting staff to remove personal items from the dividers in there office and using them as notice boards for a multitude of reasons.

The office was due a refurbishment so they took the opportunity to completely overhaul the design and look of the offices to tackle this problem and have it looking clean and fresh and organized.

We sketched out the design above to be used as jigsaw layout in multiple configurations. The design had storage for files and general office clutter to help keep the surfaces clear and the dividers were taken out of the equation completely and replaced with clear glass in sections so communication between cubicles was easier and staff monitoring was easier for the managers.